Formimi i prapanicës

Trajtimet e formësimit të të pasmeve, të cilat mund të bëhen me proteza apo injeksione dhjami, preferohen përgjithësisht për arsye estetike për të rritur psikologjinë dhe vetëbesimin e pacientit. Për rezultatin e dëshiruar, hiqet yndyra e padëshiruar, veçanërisht nga pjesa e poshtme e prapanicës dhe më pas bëhet injektimi ose proteza e vajit në pjesën e sipërme.