liposuksion

Liposuksioni është një metodë kirurgjikale që përdoret më së shumti në rastet kur trupi fiton shpejt peshë të tepërt dhe e lë veten pa humbur peshë.

Këto operacione kryhen intensivisht në zona të tilla si qafa dhe goja. Qëllimi është eliminimi i lubrifikimit në zonën e përcaktuar.