ORGANIZIMI
medicate
01
Hapi 1

Ju mund të na kontaktoni përmes WhatsApp, telefonit, e-mail ose përfaqësuesit tuaj për të treguar kërkesën tuaj.

medicate
02
Hapi 2

Pas rishikimit të fotove dhe formularit shëndetësor, përmes Skype ose Facetime...

medicate
03
Hapi 3

Për të përshpejtuar procesin pasi të na dërgoni fotot ose raportet mjekësore të kërkuara...

medicate
04
Të tjera

Akomodimi do të organizohet në hotelet tona të kontraktuara me kërkesën tuaj...