Çfarë është aplikacioni për mbushjen e fytyrës?

Trajtimi i mbushjes është një operacion estetik jokirurgjikal që mbush linjat dhe rrudhat e shkaktuara nga arsye të ndryshme dhe përdoret për të formësuar fytyrën. Është një trajtim efektiv kundër plakjes që mund të aplikohet shumë shpejt (10-15 minuta), përdor fillers me bazë acidi hialuronik dhe nuk kërkon përgatitje përveç aplikimit të një kremi anestezik. Sipas Botox-it, ju mund ta shihni efektin në çast dhe nuk ka asnjë proces shërimi apo kufizimi. Qëndrueshmëria ndryshon në varësi të përmbajtjes, sasisë dhe rajonit të mbushjes, por mbushjet e përkohshme zgjasin mesatarisht 6-8 muaj. Për të rritur qëndrueshmërinë e trajtimit, botox dhe filler mund të aplikohen dhe të kombinohen së bashku.

Trajtimi i mbushjes mund të përdoret në zonat e mëposhtme: