Rrip francez (ngritje e fytyrës me litarë)

Ky trajtim, i quajtur sipas Francës, ku është zhvilluar, është shtrirja e lëkurës me fije fleksibël prej poliesteri brenda dhe silikoni nga jashtë, të ngjashme me indet e lëkurës. Është një metodë e sigurt dhe pothuajse pa rrezik dhe mund të përdoret në rastet e paralizës së pjesshme të fytyrës pasi është bërë me material të pajtueshëm me trupin e njeriut. Falë këtij aplikacioni, rrudhat në fytyrë zvogëlohen, forma e fytyrës, mollëzat (efekti i faqeve të Hollivudit) dhe nofulla janë më të theksuara, si dhe pjesërisht rinovon lëkurën për shkak të formimit të kolagjenit rreth fijeve.
Operacioni, i cili mund të kryhet në një seancë të vetme, mund të kryhet pa nevojën e operacionit dhe është një metodë e përshtatshme për meshkujt dhe femrat e moshës 30-65 vjeç.