TURIZMI SHËNDETËSOR

Turizmi shëndetësor është një lloj udhëtimi dhe turizmi që bëhet për të përfituar shërbime shëndetësore në një vend të ndryshëm nga vendbanimi i pacientëve brenda ose jashtë vendit. World Agagsia Health Tourism u krijua për të siguruar që mysafirët tanë të kenë akses lehtësisht dhe të sigurt në shërbimet më të mira në sektorin e shëndetësisë dhe turizmit në vendin tonë. Kemi kënaqësinë të ofrojmë shërbimet shëndetësore dhe turistike që ju kërkoni në Turqi, e cila është një vend lider dhe shumë i preferuar në sektorin e turizmit shëndetësor, me opsionet më të shpejta dhe cilësore.

Pozicioni gjeografik

Vendndodhja gjeografike e Turqisë dhe për këtë arsye mundësia e favorshme e transportit është një faktor kryesor në preferencën e saj në turizmin shëndetësor. Edhe nëse jeni në Evropën Perëndimore, Lindjen e Largët, Lindjen e Mesme ose Afrikë, vendndodhja qendrore e Turqisë midis kontinenteve e bën udhëtimin tuaj të lehtë dhe është shumë e lehtë për ju të përfitoni nga shërbimet shëndetësore të përballueshme dhe me cilësi të lartë të Turqisë.

Diversiteti i Turizmit Shëndetësor

Në të njëjtën kohë, në të njëjtin udhëtim mund të shijoni Turqinë, e cila është e famshme në turizëm me kulturën e pasur, natyrën dhe artefaktet historike. Si World Agagsia, ne jemi të vetëdijshëm se turizmi shëndetësor është një përvojë turistike përtej shërbimeve shëndetësore, dhe ne jemi krenarë t’ju prezantojmë përvojat e gjera turistike të Turqisë.

Ju mund të vizitoni faqen tonë të trajtimeve për informacion të detajuar në lidhje me trajtimet që ne ofrojmë, dhe faqen tonë të Organizatës për shërbimet tona turistike dhe organizative.